Pasta Busiati med grønnsaksbasert tomatsaus og chorizo

Ingredrienser

  • 1 cm chili
  • 1 gulrot
  • 2 cm purre
  • 1/4 løk
  • 130g hakkede tomater
  • 1/2 fedd hvitløk
  • 100g tørket pasta (busiati trapanesi)
  • 5 skiver chorizo

Fremgangsmåte
Vi kuttet grønnsakene i terninger, så freste vi det i pannen. vi hadde hakkede tomater over grønnsakene, og lot de koke inn. Vi satt på vann til pasta, og stekeovnen på 250 grader til chorizoen. vi lot tomatsausen koke i ca. 30 min, så helte vi pasta i det kokende vannet. Chorizo pølsa spredde vi utover ette bakepapir, og satt den øverste i ovnen ca. 5 min, følg nøye med for at chorizoen skal bli sprø, ikke brent. Så la vi pasta i bunnen av tallerkenen å helte over sausen.

total pris per person: 18 kr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *